бул. Д-р Г. М. Димитров 1
София,
България
23.3674553
42.6679306
UserLikes
Име: ЗДРАВНО ОСИГУРИТЕЛЕН ФОНД ДАЛЛБОГГ ЖИВОТ И ЗДРАВЕ
Адрес: София, бул. Д-р Г. М. Димитров 1
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.dallbogg.com
Отрасъл: Спомагателни дейности по застраховане и осигуряване чрез самостоятелни фондове
Дейност:

Здравноосигурителен фонд

Ключови думи: dallbogg life and health, dallbogg, живот и здраве, здравноосигурителен фонд

CATALOG.BG > ЗДРАВНО ОСИГУРИТЕЛЕН ФОНД ДАЛЛБОГГ ЖИВОТ И ЗДРАВЕ



Facebook





За нас

DallBogg: Живот и Здраве е здравноосигурителен фонд, чиито служители работят в сферата на здравеопазването от 1991 г.

Като лидер в иновативното здравно осигуряване, DallBogg: Живот и Здраве предлага съдействие и индивидуални възможности за осигурените – както за отделните клиенти, така и за групи служители на фирми, които търсят най-добрите възможни решения в здравеопазването, като сами избират, финансират и се възползват от здравните си помощи без колебание.

DallBogg: Живот и Здраве налага нови стандарти в здравното осигуряване чрез своята програма за защита на здравноосигурените лица. DallBogg Живот и Здраве вярва, че здравеопазването и здравното осигуряване трябва да бъдат индивидуално съобразени със здравните нужди на всеки поотделно, като осигураният се възползва от баланса между направените от него вноски и съответните здравни услуги, които получава. Това направление за защита на гражданите и техния здравен инетерес доведе до създаването на нови продукти като груповото здравно осигуряване на DallBogg: Живот и Здраве, която спомага за намаляването на нарастващите разходи за здравеопазване, в резултат на което здравните разходи на многобройни групи фирмени служители букв
ЗДРАВНО ОСИГУРИТЕЛЕН ФОНД ДАЛЛБОГГ ЖИВОТ И ЗДРАВЕ
ално се топят до незначителни суми, след като всички станат активни ползватели на тази здравноосигурителна система.

Благодарение на това мислене DallBogg: Живот и Здраве е на път да осигури по-добър живот за възрастните хора чрез здравноосигурителните ползи, които може да им предложи.

Сериозната разлика между получените здравни помощи и плащането на здравните осигуровки винаги е била естествено определящ фактор в здравноосигурителното планиране. В тази връзка DallBogg: Живот и Здраве е първата компания, която максимално увеличава ползите за осигурените. С увеличаването на разходите, става все по-важно ползвателите да разберат предимствата на тази система, като за целта DallBogg: Живот и Здраве максимално се възползва от силата на информацията. Здравните планове са най-съществената информация, а нашите обогатени аналитични умения ни позволяват да правим по-точни прогнози и по този начин да бъдем по-полезни на Вас.

Вие получавате цялата истина за здравните разходи и качеството на услугата и този факт е ключът за взимането на правилното решение за Вас и Вашето семейство. Предварителното знание за това, какви непредвидени разходи биха възникнали за определени терапии на лечен
ЗДРАВНО ОСИГУРИТЕЛЕН ФОНД ДАЛЛБОГГ ЖИВОТ И ЗДРАВЕ
ие или лекарства означава сигурност за здравноосигуреното лице. Чрез програмите си, DallBogg: Живот и Здраве е единствената здравноосигурителна компания, която предоставя постоянен достъп до такава информация.

Нашата задача е да накараме здравноосигурителната индустрия да работи за работодателите, служителите и на първо място за хората. Днес DallBogg: Живот и Здраве се ръководи от иновацията, като продължава да променя модела си с цел осигуряване на индивидуална здравноосигурителна информация на своите клиенти, от която те да могат да се възползват веднага!

DallBogg: Живот и Здраве предлага балансирано здравноосигурително покритие и услуги, свързани с него чрез:

* Здравни планове, насочени към хората
* Административни услуги
* Поддържане на здравноосигурителния статус
* Планове, финансирани от НЗОК
* Индивидуални продукти

Хилядите членове на DallBogg: Живот и Здраве имат достъп до богато разнообразие от база данни. Регионалните и национални мрежи на DallBogg: Живот и Здраве включват над 2 000 лекари, болници, аптеки и допълнителни здравни осигурители почти във всяка точка на страната, което я прави една от най-големите осигурителни мрежи у нас.
 
Открийте ни в Google+